Nema prekida sezone

Igraj pod balonom i zaboravi na hladnoću

Ne moraš više da čekaš tople dane da bi izvadio reket iz ormara. Sa postavljanjem našeg balona, zimska pauza u tenisu postaje stvar prošlosti. Tenis se igra neometano, bez obzira na sneg i led napolju!

Za samo 1800 dinara po satu, zima više neće biti izgovor za pauzu u tvom kalendaru. Brza i laka online rezervacija je na dva klika (OVDE), ili nas možeš pozvati direktno na +381 65 4444 929. Ako ti se desilo da zaboraviš reket ili loptice, ne brini – i to smo spremili za tebe.

Zima više nije razlog za lenjost

Igranje tenisa tokom ovih hladnih meseci nije samo sjajan način da održiš formu, već je to i idealna prilika da se zagreješ i okupiš sa prijateljima u našem toplom balonu. Bez obzira na minus napolju, kod nas je uvek plus 15, 30 ili 40, ako baš puno trčiš.

Teren pod balonom je ATP tvrda podloga (beton). Uživaj u igri bez prekida, uz zero šansi da ti vetar ili kiša pokvare forhend. Obećavamo uslove ravne najboljim otvorenim terenima, s tim što je kod nas svaki dan kao najlepši prolećni dan – savršen za tenis.

Dođi u Teniski centar Twins, mesto gde je tenis više od sporta – to je strast koju delimo i živimo svakog dana. Bez obzira da li si početnik, takmičar ili rekreativac. Spremi se, zagrej se i započni svoju zimsku tenisku avanturu odmah!

Ako si krenuo klikni OVDE i uključiće ti se Google mapa koja te vodi do nas i ne brini ako stigneš ranije jer ćeš moći da popiješ piće u kafiću, a i da kupiš dodatnu tenisku opremu.